FYSIOANNAKAISA
 
 

Lantionpohjan fysioterapia

65€ / 60 min (+35€ mittauselektrodi)

Lantionpohjan ongelmia esiintyy kaiken ikäisillä naisilla. Erityisesti raskauden aikana, synnytyksen jälkeen sekä vaihdevuosi-iässä. Lantionpohjaongelmista kärsivät myös nuoret ja hyväkuntoiset urheilijat, jolloin ongelmana on usein lihasten yliaktiivisuus sekä kireys.
Lantionpohjan fysioterapian tavoite on ennaltaehkäistä sekä hoitaa erilaisia lantionpohjan lihaksiston toimintahäiriöitä. Niihin kuuluvat mm.

  • lantionpohjan kiputilat
  • virtsan-, ulosteen- tai ilman pidätyskykyyn liittyvät ongelmat
  • jatkuva virtsaamisen tarve
  • emättimen laskeumat

Lantionpohjan lihaksiston harjoittaminen vaikuttaa positiivisesti asennonhallintaan ja ryhtiin, keskivartalon toimintaan sekä seksuaalitoimintoihin.


Lantionpohjafysioterapia sisältää lantionpohjan lihasten toiminnan tutkimisen, fysioterapeuttisen harjoittelun sekä ohjeet itsehoitoon ja seurannan. Lantionpohjafysioterapiassa hyödynnetään lantionpohjan lihastestaukseen soveltuvaa mittaria (biofeedback). Lantionpohjan EMG-mittauksesta sovitaan asiakkaan kanssa tarvittaessa.

 

 
IMG_7293.JPG
IMG_7280.JPG
äitiysfysioterapia.jpg
 

Äitiysfysioterapia

65€ / 60 min

Äitiysfysioterapian keinoin voimme auttaa sinua voimaan hyvin läpi raskauden sekä auttaa valmistautumaan tulevaan synnytykseen. Lisäksi äitiysfysioterapeutti arvioi synnytyksestä palautumista ja auttaa sinua ymmärtämään muuttunutta kehoasi raskaudesta palautuessa.

Jokaisella naisella ja äidillä on oikeus voida hyvin. Raskaus tuo tullessaan suuria muutoksia naisen kehon toimintaan ja usein erilaisia vaivoja ja kiputiloja joita voidaan fysioterapian keinoin lievittää. Usein tuleva synnytys jännittää ja arveluttaa. Kehoa voidaan kuitenkin valmistella synnytykseen. Itse synnytystilanteesta saat miellyttävämmän ja turvallisemman tuntuisen erilaisin harjoittein sekä kivunlievityskeinoin.

Synnytyksen jälkeen keho tarvitsee aikaa palautua. Jo piakkoin synnytyksen jälkeen voidaan kuitenkin aloittaa palauttava harjoittelu keskittyen tiiviisti lantionpohjan harjoitteluun. Palautumista voidaan arvioida erilaisin testausmenetelmin sekä tukea kuntouttavien harjoitteiden avulla. Äitiysfysioterapeutti arvioi kehosi palautumista ja ohjeistaa sinua palaamaan raskaamman harjoittelun pariin sen ollessa turvallista ja järkevää.
Raskaus ja synnytys ei ole suinkaan edellytys tulla vastaanotolleni. Hoidan mielelläni kaikkia naisia voimaan paremmin! Varaa rohkeasti aika alla olevissa tapauksissa tai jos epäilet, että voisin auttaa sinua muissa tapauksissa

 

Valmennuspalvelut

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Tästä kannattaa aloittaa! Kolme tapaamista valmentajan kanssa. Sisältö suunnitellaan yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Hinta 75 €/tunti

Varaa paikkasi: annakaisa.hinkkanen@optimovejkl.com

 

 

 
valmennuspalvelut.jpg
 
 

"Onnea on tämä nainen, joka todella tietää ja tekee tätä työtä intohimolla. Annakaisan avulla lähes kaikki raskausajan vaivani ja kiputilat on saatu hallintaan ja voin tällä hetkellä hyvin. On ihana ajatus tietää olevansa näin pätevän ammattilaisen käsissä myös raskauden ja synnytyksen jälkeenkin. Ja on myös helpottavaa, että raskauden jälkeen ammattilainen seuraa palautumistani ja tiedän lähteväni liikkumaan oikein ja oikeaan aikaan." 

/  SAARA, 25 VUOTTA  /