Back to All Events

Lift and training for new moms -workshop


Onko sinulla taustaa kovatehoisesta harjoittelusta ja olet raskaana tai synnyttänyt äskettäin? Haluatko tietää kuinka harjoitella lajin parissa turvallisesti raskausaikana ja kuinka palata kehon palautuminen huomioiden harjoittelun pariin?


Workshopissa käymme läpi tiiviin teoriaosion kautta kuinka erilainen harjoittelu vaikuttaa äidin kehoon sekä sikiöön ja syntyneeseen vauvaan. Käsittelemme harjoittelua eri lajien näkökulmasta ja varaamme aikaa myös omien suosikkilajien ja harjoitteiden käsittelylle.

Opit muokkaamaan omaa harjoitustasi raskauden edetessä sekä kehon palautumisen edetessä synnytyksen jälkeen. Lisäksi saat selkeitä harjoitteita joilla varioida omaa harjoitteluasi.


Tämän moniammattilisesta näkökulmasta ohjatun valmennuksen ohjaa painonnostoa pitkään harrastanut koulutettu ja kokenut kätilö sekä äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer Tiina Murdoch sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Annakaisa Hinkkanen. Saat mukaasi luotettavaa ja ajankohtaista tietoa sekä käytännön harjoitteita.

Workshoppiin ovat tervetulleita myös perheen pienimmät eli voit saapua yhdessä vauvan kanssa tai yksin. Tilanteen vaatiessa voit imettää, hoitaa ja paijata vauvaa workshopin edetessä.

Workshopit

Lahti, crossfit Lahti 4.5. klo 14-17

Jyväskylä, Voimala 5.5. klo 16-19

Helsinki, Crossfit Herttoniemi 18.5. klo 14.30-17.30

Tampere, Polte sali 25.5. klo 16-19

Hinta: 80€/ Early bird -hinta 15.4. mennessä ilmoittautuneille 75€

lmoittautumiset: tiina@kokonaisuus.fi tai annakaisa.hinkkanen@gmail.com

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä minkä kaupungin workshopiin olet tulossa!

Earlier Event: April 28
Synnytysvalmennus Syli
Later Event: May 5
Lift and training with new moms