Back to All Events

Liikkujan lantionpohja -workshop

  • Optimove training 42 Väinönkatu Jyväskylä, 40100 Finland (map)

Jo kolmesti loppuunmyyty Workshop on taas täällä!

Lantionpohjan lihaksilla on suuri merkitys kehonhallinnan ja ryhdin kannattelussa muiden keskivartalon lihasten tavoin. Lantionpohjan lihakset ovat tiiviissä yhteydessä syviin vatsa- ja selkälihaksiin ja tukevat myös alaselkää. Näiden lihasten tarkoitus on ylläpitää optimaalista vatsaontelon sisäistä painetta ja keskivartalon tukea liikuntasuorituksen aikana. Runsaasti urheilevilla lantionpohjan lihaksissa voi esiintyä yliaktiivisuutta sillä kovat ponnistukset ja iskuja sisältävä rasitus aiheuttavat lantionpohjalle rasitusta.

Liikkujan lantionpohja workshop on suunnattu sinulle, joka urheilet ja olet kiinnostunut syvien lihasten ja lantionpohjan toiminnan vaikutuksista harjoitteluusi. Saat workshopissa käytännön harjoitteita lantionpohjan oikeaoppiseen harjoitteluun sekä keinoja yhdistää nämä osaksi muuta harjoittelua. Lisäksi opit kuinka rentouttaa lantionpohjaa ja vähentää sen epätaloudellista kuormitusta.

Workshopin ohjaa lantionpohja- ja äitiysfysioterapeutti Annakaisa Hinkkanen

Mukaan mahtuu 12 henkilöä.

Aika: lauantai 13.4. klo 14.30-16.00

Paikka: Optimoven Valmennussali, Väinönkatu 42 (sisäpiha), 40100 Jyväskylä

Hinta: 29€ (sis alv 24%)

Ilmoittautuminen: tästä klikkaamalla!

Tervetuloa!

Earlier Event: March 12
Erkauma eheäksi -kurssi
Later Event: April 14
#deepcore -koulutus ammattilaisille