Back to All Events

Lift and training with new moms


Teetkö töitä liikunta- ja hyvinvointialalla ja mietit kuinka huomioida raskaana oleva tai äskettäin synnyttänyt nainen kovatehoisessa valmennuksissa? Mitä ottaa huomioon ja kuinka varioida treeniä?

Raskaana olevan naisen harjoittelu vaikuttaa suoraan kohdussa kasvavaan sikiöön sekä naisen kehon palautumiseen synnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeisellä harjoittelulla nainen voi puolestaan edistää tai hidastaa palautumistaan riippuen harjoitteiden laadusta ja kuormittavuudesta jatkuvasti muuttavalle keholle.

Tässä valmentajille suunnatussa koulutuksessa käymmekin läpi teoriaa raskaana olevan sekä synnyttäneen naisen kehon muutoksista sekä harjoittelun vaikutuksista äitiin sekä sikiöön tai syntyneeseen vauvaan. 

Koulutuksen jälkeen ymmärrät mitä on hyvä huomioida ja kuinka ohjata viisaasti tuoreita äitejä valmennuksissa. Saat käyttöösi selkeät progressiot yleisimpiin harjoitteisiin sekä vaihtoehtoisia harjoitteita joita voit soveltaa tämän kohderyhmän treenajien valmennuksissa. 

Tämän moniammattilisesta näkökulmasta ohjatun valmennuksen ohjaa painonnostoa pitkään harrastanut, koulutettu ja kokenut kätilö sekä äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer Tiina Murdoch sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Annakaisa Hinkkanen.

Koulutukset:

Jyväskylä, Voimala 5.5. klo 9-15

Helsinki Herttoniemi 19.5. klo 9-15

Tampere, Polte sali 25.5. klo 9-15

hinta: 250€/ Early bird -hinta 15.4. mennessä ilmoittautuneille 220€

Koulutuksesta saat käyttöösi osallistumistodistuksen.

lmoittautumiset: tiina@kokonaisuus.fi tai annakaisa.hinkkanen@gmail.com

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä minkä kaupungin koulutukseen olet tulossa!

Later Event: January 10
#TOMIPAREEMIN -seminaari