Back to All Events

Synnytysvalmennus Syli

  • Tapionkatu 4 B 14 Jyväskylä (map)

On tärkeää, että sinulla on raskautesi aikana tunne siitä, että pystyt itse vaikuttamaan omaan ja vauvasi hyvinvointiin vaikuttaviin tekijöihin sekä myös tulevaan synnytykseen. Turvallisuutta ja luottamusta synnytyksestä selviytymiseen lisää hyvä tiedonsaanti. Onnistuneessa synnytyskokemuksessa on tärkeää, että löydät itsellesi sopivan synnytystavan kätilön avustuksella. Hyvin hoidetulla raskausajalla ja synnytyksellä on myös myönteinen vaikutus sinun ja vauvasi väliselle vuorovaikutus-suhteelle sekä hyvinvoinnillesi synnytyksen jälkeen.


Luottamusta tulevaan synnytykseen, turvallisuuden ja hallinnan tunnetta voit lisätä valmentautumalla. Parhaimmillaan valmentatuminen tukee itseluottamustasi ja voimavarojasi sekä auttaa sinua kohtamaan synnytykseen liittyviä yllättäviäkin tapahtumia. Synnytyksen kulkua ei voi suunnitella, mutta voit siihen kuitenkin valmistautua ja saada tietoa miten voit itse vaikuttaa synnytyksen etenemiseen.

✨Kokonaisuuden tominnallisessa synnytysvalmennuksessa saat kokeneiden ammattilaisten kätilö Eeva Toivosen ja Tiina Murdochin sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Annakaisa Hinkkasen tuen. Saat tietoa, taitoja sekä konkreettisia harjoitusmetodeja joiden avulla voit valmistaa kehoasi ja mieltäsi tulevaan synnytykseesi sekä antaa myös pienokaisellesi parhaat mahdolliset voimavarat syntymään.

✨Kuuden tunnin valmennuksessa saat kokonaisvaltaisen tietopaketin miten voit ravitsemuksella, fyysisellä ja henkisellä valmistautumisella vaikuttaa niin omaan kuin vauvasi hyvinvointiin, jaksamiseen synnytyksessä, synnytyskokemukseesi ja synnytysympäristöön. Fysioterapeutin 1,5 h osuudessa saat työkaluja raskaudesta ja synnytyksestä palautumiseen.

✨Keskustelemme synnytyksen kulun eri vaiheista havainnoisen vauvan matkan kohdusta luisen lantion läpi kohti syntymää. Saat tietoa sekä lääkkeettömistä ja lääkkeellisistä kivunlievitysmenetelmistä ja niiden vaikutuksista. Saat yksinkertaisia harjoituksia, joiden avulla voit lisätä kehollista tasapainoa raskausaikana sekä synnytyksen etenemiselle suotuisia asentoja. Vyöhyketerapian, akupainannan ja hengitysharjoitteiden avulla voit vähentää kehosi jännityneisyyttä, kiputiloja ja vaikuttaa näin myönteisesti synnytyksen kulkuun, vauvasi hyvinvointiin ja synnytyksestä palautumiseen.

✨Kaikki valmennuksessa käyttämämme harjoitusmetodit tukevat tutkitusti synnytyksesi normaalia kulkua, ennaltaehkäisevät ongelmia synnytyksessä, vähentää äidin kokemaa synnytyskipua sekä lääketieteellistä puuttumisen tarvetta. Valmennuksen teoria ja käytännön harjoitteet antavat sinulle ja puolisollesi kaikki tarvittavat eväät lempeään, turvalliseen ja positiivisen synnytyskokemukseen sekä edesauttaa synnytyksen jälkeistä toipumistasi.

✨Kätilöt Eeva ja Tiina ovat molemmat kulkeneet kätilöinä perheiden rinnalla yli 10 vuoden mittaisen matkan ja auttaneet maailmaan monta pientä ihmettä. Annakaisa on auttanut monipuolisella tietotaidollaan satoja naisia voimaan paremmin niin raskauden aikana kuin palautumaan viisaasti synnytyksen jälkeen.

Eeva Toivonen
Kätilö (AMK)
Vyöhyketerapeutti, koko kehon
Vauvahieronnan ohjaaja
Hypnosynnytysvalmentaja
Hyvinvointivalmentaja
Funktionaalisen lääketieteen opiskelija

Tiina Murdoch
Kätilö ja sairaanhoitaja (AMK )
Äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer
Hyvinvointivalmentaja
Ravintoneuvojaopiskelija

Annakaisa Hinkkanen
Fysioterapeutti (AMK)
Erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan
Valmentaja

Tervetuloa mukaan !
Eeva, Tiina ja Annakaisa


Ajankohta 28.4.2019 klo 10-16

Paikka: Tapionkatu 4 B 14, Jyväskylä
Autopaikkoja suoraan toimitilojen viereisillä kaduilla.

Hinta 150 € (sis. isä/tukihenkilö)

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
tiina@kokonaisuus.fi

tai

eeva@kokonaisuus.fi
Eeva Toivonen
p.040-1403255

Earlier Event: April 27
core kuntoon -workshop