Back to All Events

Erkauma eheäksi -kurssi


  • Studio Laive Sepänkatu 7 Jyväskylä (map)

Haluatko tehostaa vatsalihasten välisen erkauman kuntoutusta ja harjoitella ohjatusti ryhmässä? Haluatko tietää, minkälainen liikunta sopii juuri sinulle synnytyksen jälkeen?

 

Pienryhmävalmennus on suunnattu synnyttäneille äideille, joilla on 1-12 kk ikäinen vauva. Valmennuksiin voit tulla yhdessä vauvan kanssa. Tutustumme tiiviiden teoriaosioiden kautta, mitä äidin kehossa tapahtuu fysiologisesti synnytyksen jälkeen ensimmäisen vauvavuoden aikana. Teemme valmennus kerroilla nousujohteisesti harjoituksia, jotka auttavat kehoa palautumaan kokonaisvaltaisesti synnytyksestä turvallisesti ja tehokkaasti.

 

Teemme kehoa vahvistavia harjoitteita ja erityisesti kiinnitämme huomiota niskahartiaseudun, keskivartalon sekä lantionpohjan lihaksiin. Ensimmäisellä tapaamisella äitiysfysioterapeutti katsoo kaikkien ryhmäläisten vatsalihasten erkaumat henkilökohtaisesti. Jokaisella äidillä on luonnostaan jonkinlainen erkauma, jonka kuntouttamisessa on hyvä huomioida harjoitteiden yksilöllisyys. Keskivartalon ja lantionpohjan tuen löytäminen ennaltaehkäisevät mm. selkäkipuja ja lantionpohjan toiminnan häiriöitä. Saat tietoa siitä, milloin on turvallista aloittaa erilaisten liikuntamuotojen harrastaminen synnytyksen jälkeen.

 

9.10. Erkauma ja lantionpohja

23.10. Ryhti ja arjen ergonomia

6.11. Liikunnan lisääminen vähitellen kohti omaa toivetasoa

 

Jokaiselta kerralta saat mukaasi selkeät kirjalliset ohjeet kotiharjoitteluun, joita voit toteuttaa vauva-arjen lomassa. Voit liittyä myös valmennusryhmän sisäiseen facebook-ryhmään, jossa saat tukea kotiharjoitteluun valmennus kertojen välissä.

 

Minimiosallistuja määrä 5, maksimi 10.

Hinta: 99 €, jonka lisäksi kaikille osallistujat saavat alennusta äitiysfysioterapiakäynnistäni  (-15 %).

KURSSI TÄYNNÄ!

Earlier Event: September 22
Core kuntoon -workshop
Later Event: November 3
Liikkujan lantionpohja -workshop