Back to All Events

Liikkujan lantionpohja -workshop

  • Optimove 42 Väinönkatu Jyväskylä, 40100 Finland (map)

Liikkujan lantionpohja -workshop on suunnattu sinulle, joka urheilet ja olet kiinnostunut syvien keskivartalon lihasten ja lantionpohjan toiminnan vaikutuksista harjoitteluusi. Saat workshopissa käytännön harjoitteita lantionpohjan oikeaoppiseen harjoitteluun sekä keinoja yhdistää nämä osaksi muuta harjoittelua. Lisäksi opit kuinka rentouttaa lantionpohjaa ja vähentää sen epätaloudellista kuormitusta.

Lantionpohjan lihaksilla on suuri merkitys kehonhallinnan ja ryhdin kannattelussa muiden keskivartalon lihasten tavoin. Runsaasti urheilevilla lantionpohjan lihaksissa voi esiintyä yliaktiivisuutta sillä kovat ponnistukset ja iskuja sisältävä rasitus aiheuttavat lantionpohjalle rasitusta.

Lantionpohjan lihakset ovat tiiviissä yhteydessä syviin vatsa- ja selkälihaksiin ja tukevat myös alaselkää. Näiden lihasten tarkoitus on ylläpitää optimaalista vatsaontelon sisäistä painetta ja keskivartalon tukea liikuntasuorituksen aikana. 

Workshopin ohjaa lantionpohja- ja äitiysfysioterapeutti Annakaisa Hinkkanen.

Aika: Lauantaina 3.11. klo 14.30-16.00

Paikka: Optimoven Valmennussali, Väinönkatu 42 (sisäpiha), 40100 Jyväskyl