FYSIOANNAKAISA
 

"Raskausaikana alaselkäni kipeytyi ja sain sen hoitamiseen ja vahvistamiseen Annakaisalta todella hyviä neuvoja ja jumppaohjeita. Samalla keskityttiin lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja muutoksen huomasi jo viikon treenaamisen jälkeen."

/  NAINEN, 39 VUOTTA  /

 

"Kun terveyteni alkoi reistailla, käännyin Annakaisan puoleen saadakseni apua. Annakaisan kanssa teimme minulle itselleni sopivan harjoitusohjelman ja hän avusti minua oikeanlaisen ruokavalion kanssa. Herkästi asiakasta kuunnellen Annakaisa onnistui tekemään sellaisen ohjelman johon oli helppo sitoutua. Puoli vuotta myöhemmin olin kuin uusi ihminen. Annakaisan kyky kuunnella ja ymmärtää asiakasta on vertaansa vailla, hänen positiivinen ja kannustava ote saa uskomaan itseensä ja ylittämään asetettuja tavoitteita. Annakaisa on lämmin ja rohkaiseva ammattilainen joka tekee työtä ihmisten parissa suurella sydämellä. Lämmin suositus!"

/  katriina, 34 VUOTTA  /

 

"Onnea on tämä nainen, joka todella tietää ja tekee tätä työtä intohimolla. Annakaisan avulla lähes kaikki raskausajan vaivani ja kiputilat on saatu hallintaan ja voin tällä hetkellä hyvin. Annakaisa on ihanan positiivinen, pirteä ja helposti lähestyttävä ihminen, joten jokaisesta kerrasta saan niin paljon energiaa ja tsemppiä myös muutenkin. On ihana ajatus tietää olevansa näin pätevän ammattilaisen käsissä myös raskauden ja synnytyksen jälkeenkin. Ja on myös helpottavaa, että raskauden jälkeen ammattilainen seuraa palautumistani ja tiedän esim. lähteväni liikkumaan oikein ja oikeaan aikaan. Suosittelen ehdottomasti Annakaisaa ihan jokaiselle, joka haluaa voida hyvin!"

/  SAARA, 25 VUOTTA  /

 

"Asiantunteva ja lämminhenkinen äitiysfysioterapeutti, joka tekee työtään suurella sydämellä! Annakaisasta välittyy aito innostus aihetta kohtaan ja halu auttaa asiakkaitaan. Napakka ote ohjauksessa, paljon tietotaitoa ja iloinen tunnelma - sekä keho että mieli kiittää. Annakaisasta on ollut minulle valtava apu raskaudesta ja synnytyksestä toipumisessa. Nyt minulla on yksilöllisesti suunnitellut liikkeet, joiden avulla olen voinut aloittaa liikunnan turvallisesti. Olen todella innoissani ja kiitollinen tähän astisista kokemuksistani! 

/  TIIA, 28 VUOTTA  /