FYSIOANNAKAISA
 

annakaisa hinkkanen

fysioterapeutti & valmentaja

 
Annakaisa
 
 

HAUSKA TUTUSTUA!

Olen aurinkoa, iloisia ihmisiä ja uusia kokemuksia rakastava hyvinvointialan yrittäjä. Toimin fysioterapeuttina sekä valmentajana. Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan.

Naisten kokonaisvaltainen hyvinvointi, etenkin raskaana olevien sekä synnyttäneiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Jokaisella naisella ja äidillä on oikeus voida hyvin. Raskaus tuo tullessaan suuria muutoksia naisen kehon toimintaan ja usein erilaisia vaivoja ja kiputiloja joita voidaan fysioterapian keinoin helpottaa.

Autan mielelläni myös kaikkia lantionpohjaongelmista kärsiviä kuten nuoria ja hyväkuntoisia urheilijoita, jolloin ongelmana on usein lihasten yliaktiivisuus sekä kireys.

Raskaus ja synnytys siis ei ole suinkaan edellytys tulla vastaanotolleni. Hoidan mielelläni kaikkia naisia voimaan paremmin! Sinä upea, ihana nainen ota yhteyttä minuun ja keskustellaan kuinka voisin sinua auttaa.

Olen Suomen lantionpohjan fysioterapeuttien sekä Suomen äitiysfysioterapeuttien jäsen.

Jään 30.5.2019 äitiyslomalle. Näillä näkymin palaan pienin tuntimäärin töiden pariin loppusyksystä 2019 ja ilmoittelen paluustani täällä nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa hyvissä ajoin ennen paluuta.

 
 
 

"Annakaisa on viiden tähden valmentaja. Minua tsemppasi valtavasti Annakaisan elämänmyönteisyys. Jokainen tapaaminen toi lisää itseluottamusta ja valoi uskoa: "minä pystyn tähän". Ruokavalio- ja liikuntatottumukset ovat osana elämää vielä vuoden jälkeen aloituksesta." 

/ NAINEN, 39 VUOTTA /